Kiernan Trebach LLP Memperluas Kehadiran Mereka di Florida

Kiernan Trebach LLP, sebuah firma undang-undang pertahanan litigasi awam terkemuka, telah mengembangkan pejabat Florida mereka di Ft. Lauderdale, FL dan mengalu-alukan kembalinya Rakan Kongsi, Wendy Stein Fulton.

Fort Lauderdale, Florida 6 Sep 2023  –  Kiernan Trebach LLP, sebuah firma undang-undang pertahanan litigasi awam terkemuka, telah mengembangkan pejabat Florida dan mengalu-alukan kembalinya Rakan Kongsi, Wendy Stein Fulton. Menyediakan perkhidmatan undang-undang yang luar biasa kepada klien yang terlibat dalam pertikaian awam di seluruh Florida terus menjadi keutamaan, dan kehadiran diperluas Kiernan Trebach direka untuk melayani kepentingan kliennya dengan lebih lanjut.

Pejabat Florida Kiernan Trebach terletak di Fort Lauderdale, terletak di antara kawasan City View dan Beverly Heights. Pengembangan di rantau yang penuh semangat ini membolehkan Kiernan Trebach untuk melayani klien sedia ada dengan lebih baik sambil juga mengalu-alukan klien baru yang menginginkan perwakilan undang-undang kelas atas dengan fokus pada penyelesaian pertikaian yang berkesan dan cekap.

Bidang kepakaran utama firma termasuk litigasi pertahanan untuk perniagaan dan profesional, dan hal ehwal liputan insurans. Dengan mengembangkan kehadirannya di Florida, Kiernan Trebach akan terus membina dan memperkukuh hubungan klien di seluruh negeri.

“Kami gembira untuk mengembangkan kehadiran dan kepakaran kami di Florida,” kata Heather Deane, Pengarah Pengurus di Kiernan Trebach LLP. “Langkah strategik ini selaras dengan visi kami untuk menawarkan klien kami akses ke perkhidmatan undang-undang kelas atas dan memberikan perwakilan yang dipersonalisasi dan berorientasikan hasil. Kami berharap untuk terus memperluas hubungan kami dengan klien dan komuniti undang-undang di Florida.”

Pejabat Florida diketuai oleh Wendy Stein Fulton, seorang peguam berpengalaman dengan pengalaman luas dalam menangani litigasi keingkaran/liputan insurans, litigasi komersial, litigasi pembinaan, pembelaan kecuaian profesional, dan pembelaan tindakan kelas. Wendy beracara di mahkamah percubaan dan mahkamah rayuan dan disokong oleh pasukan peguam yang cemerlang. Dia memimpin usaha firma untuk memberikan penyelesaian undang-undang yang komprehensif yang disesuaikan dengan keperluan khusus klien di rantau ini. Pasukan itu juga termasuk Christine Lowe sebagai Kaunsel dan Stefani Hunter sebagai Rakan Kongsi. Christine menyertai firma dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman mengendalikan pertikaian insurans dan hal ehwal liabiliti am di seluruh Florida, sementara amalan Stefani yang semakin berkembang memberi tumpuan kepada litigasi awam.

Selain pejabat Florida, Kiernan Trebach mengendalikan 17 pejabat di seluruh Pantai Timur, termasuk pejabat di CT, DC, MA, MD, NJ, NY, PA, RI, VA, dan WV. Peguam firma terkenal dengan profesionalisme, kecekapan, dan kepakaran mereka, secara konsisten menyampaikan hasil yang menggalakkan untuk klien.

Untuk maklumat lanjut mengenai pejabat FL Kiernan Trebach, sila layari www.kiernantrebach.com/locations

Media ContactKiernan Trebach LLPssimmons@kiernantrebach.com20271270001233 20th St NW8th Floorhttps://www.kiernantrebach.com

Sumber: Kiernan Trebach LLP