Joud oleh Tawfeer Supermarket: Makanan Sejuk Bersedia yang Lebih Sihat

Beirut, Lubnan 4 Sep 2023 – “Joud,” jenama Tawfeer Supermarket, telah membangunkan julat hidangan siap sedia beku tahun ini dengan beberapa resipi baharu dan menarik yang direka untuk memudahkan pemakanan sihat.

“Setiap hidangan siap sedia beku sedar tentang pengambilan kalori, rendah lemak dan karbohidrat – menunjukkan bahawa anda tidak perlu berkompromi apabila datang kepada membuat pilihan yang lebih sihat,” kata Encik Rami Bitar, Ketua Pegawai Eksekutif Tawfeer Supermarket. Semua hidangan telah dihasilkan oleh pasukan kami untuk menawarkan pilihan penyelesaian hidangan sihat, mudah – ideal apabila anda kekurangan masa, anda hanya tidak berasa seperti memasak, atau apabila anda merindui hidangan tradisional yang menyenangkan.

Tawfeer Supermarket menawarkan julat hidangan siap sedia beku yang kini merangkumi beberapa hidangan kegemaran keluarga Lubnan yang biasa. Hidangan ini mengandungi bahan-bahan sihat sama seperti yang anda buat di rumah. Ini bermakna anda boleh menikmati makanan seperti salad quinoa, tabbouleh, salad Rocca, salad Greek, salad pasta tuna, salad ayam Caesar, dan banyak lagi, dengan mengetahui anda memilih pilihan pintar dan lazat.

Selain pemakanan, hidangan pra-sedia Tawfeer Supermarket yang baru dibangunkan memberi tumpuan kepada kecemerlangan perisa dan ramuan yang bersumber dari ladang-ladang Lubnan.

Hidangan Tawfeer Supermarket juga memberi janji bahawa setiap hidangan tidak mengandungi warna atau perisa tiruan, prihatin kesihatan, dan lazat.

Fokus ini kepada pendekatan holistik terhadap hidup sihat dengan makanan, kecergasan, dan kesejahteraan adalah etos syarikat kami apabila datang kepada menyediakan kecemerlangan kulinari kepada pelanggan kami pada harga yang sangat berpatutan,” kata Encik Rami Bitar.

Tawfeer Supermarket di lokasi Masaken, Maaraka, Wadi, Dweir, Hasbaya, Kfarreman, Tabarja, Rawche, Ouzai, Sarafand, Aabasye, Aaitaroun, Ghazye, Zkak El Blat, Wadi El Zine, Sabra, Kana, Ain Al Delb, Souk Al Ghareb, Al Mrayje, Rachaya, Majadel, dan Aabba, bersedia untuk menerima semua pelanggan setia mereka untuk meneroka kurasi luas pilihan sihat dan berpatutan.

Media Contact

Tawfeer Supermarket

*****@gmail.com

https://tawfeerlebanon.com/

Sumber: Tawfeer Supermarket