Hommati Franchise Network, Inc Menduduki No. 693 pada Senarai 5000 Inc. 2023

Dengan Pertumbuhan Pendapatan Tiga Tahun sebanyak 853 Peratus, Hommati Menduduki Tangga Ke-693 di kalangan Syarikat Swasta Paling Pesat Membangun di Amerika

Westerville, Ohio 29 Ogos 2023 – Inc. hari ini mendedahkan bahawa Hommati Franchise Network, Inc. menduduki tangga ke-693 dalam senarai Inc. 5000 tahun 2023, senarai tahunannya syarikat swasta paling pesat membangun di Amerika. Kedudukan berprestij ini memberikan pandangan berasaskan data terhadap syarikat paling berjaya dalam segmen ekonomi yang paling dinamik – perniagaan bebas dan usahawan. Facebook, Chobani, Under Armour, Microsoft, Patagonia, dan banyak lagi jenama terkenal mendapat pendedahan kebangsaan pertama mereka sebagai penerima anugerah Inc. 5000.

“Adalah dengan rasa bangga yang amat sangat Hommati menduduki tangga ke-693 dalam senarai tahunan Inc. 5000 syarikat swasta paling pesat membangun. 145 francaisi kami di 41 negeri telah bekerja keras membina perniagaan mereka sendiri sambil membantu kami membina milik kami. Kami menantikan pertumbuhan dan kemakmuran yang berterusan. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih secara peribadi kepada semua kakitangan kami di Hommati Franchise Network, Inc. yang menyokong para francaisi kami dan kesemua 145 francaisi kami atas kerja keras dan dedikasi mereka yang telah membantu menjadikan ini mungkin.”

Jerry Clum

CEO/Pengasas

Hommati Franchise Network, Inc.

Kelas Inc. 5000 tahun 2023 mewakili syarikat-syarikat yang telah mendorong pertumbuhan pendapatan yang pesat sambil mengemudikan tekanan inflasi, peningkatan kos modal, dan cabaran pengambilan pekerja yang kelihatan tidak teratasi. Di kalangan 500 syarikat teratas tahun ini, purata kadar pertumbuhan pendapatan median tiga tahun meningkat kepada 2,238 peratus yang menakjubkan. Kesemuanya, syarikat-syarikat Inc. 5000 tahun ini telah menambah 1,187,266 pekerjaan kepada ekonomi dalam tempoh tiga tahun yang lalu.

Untuk keputusan lengkap Inc. 5000, termasuk profil syarikat dan pangkalan data interaktif yang boleh disusun mengikut industri, lokasi, dan kriteria lain, pergi ke www.inc.com/inc5000. 500 syarikat teratas ditampilkan dalam isu September majalah Inc., tersedia di kedai-kedai berita bermula Selasa, 23 Ogos.

“Mengendalikan perniagaan hanya semakin sukar sejak berakhirnya pandemik,” kata penyunting Inc., Scott Omelianuk. “Untuk membuat Inc. 5000 – dengan pertumbuhan pesat yang diperlukan – adalah satu pencapaian sebenar. Inc. sangat gembira dapat menghormati syarikat-syarikat yang membina masa depan kita.”

Hommati adalah salah satu sistem francais paling pesat berkembang dan satu-satunya pemberi francais yang menawarkan perkhidmatan digital kepada ejen hartanah seperti Lawatan Maya 3D, Lawatan VR, Video Aerial Drone, Fotografi HDR, Persembahan Slaid Video, Pelan Lantai Skematik, Penciptaan Brosur, Pemasaran Media Sosial dan banyak lagi. Perkhidmatan ini direka untuk membantu ejen hartanah menjana sehingga 403% lebih trafik dan pertanyaan pada senarai mereka, menjual rumah sehingga 31% lebih cepat, dan pada harga jualan sehingga 9% lebih tinggi. Ejen yang memaklumkan kepada penjual bahawa mereka melabur dalam teknologi inovatif ini memenangi sehingga 25-60% lebih banyak persembahan penyenaraian. Hommati membantu ejen, memenangi lebih banyak penyenaraian, menjual lebih banyak rumah, dan menjualnya lebih cepat dan pada harga jualan yang lebih tinggi.

HUBUNGI:

Joe Ciamacco

Naib Presiden Pembangunan Francais

(614) 392-5870

joeciamacco@hommati.com

Lebih lanjut mengenai Inc. dan Inc. 5000

Metodologi

Syarikat-syarikat dalam Inc. 5000 tahun 2023 dikedudukan mengikut peratusan pertumbuhan pendapatan dari 2019 hingga 2022. Untuk layak, syarikat-syarikat mestilah ditubuhkan dan menjana pendapatan menjelang 31 Mac 2019. Syarikat mestilah berpusat di AS, dimiliki secara persendirian, untuk keuntungan, dan bebas – bukan anak syarikat atau bahagian syarikat-syarikat lain – setakat 31 Disember 2022. (Sejak itu, beberapa dalam senarai mungkin telah menjadi awam atau telah diperoleh.) Pendapatan minimum yang diperlukan untuk 2019 ialah $100,000; minimum untuk 2022 ialah $2 juta. Seperti biasa, Inc. memelihara hak untuk menolak pemohon atas sebab-sebab subjektif. Kadar pertumbuhan yang digunakan untuk menentukan kedudukan syarikat dikira hingga empat tempat perpuluhan.

Mengenai Inc.

Inc. Business Media ialah jenama multimedia terkemuka untuk usahawan. Melalui kewartawanan, Inc. bertujuan untuk memaklum, mendidik, dan meningkatkan profil komuniti kami: pengambil risiko, inovator, dan pencari kuasa ultra yang mewujudkan masa depan kita. Kerja anugerah Inc. mencapai lebih 50 juta orang melalui pelbagai saluran, termasuk acara, cetak, digital, video, podcast, surat berita, dan media sosial. Senarai paten Inc. 5000 yang dihasilkan setiap tahun sejak 1982, menganalisis data syarikat untuk menyenaraikan syarikat swasta paling pesat berkembang di Amerika Syarikat. Pengiktirafan yang datang dengan penyertaan dalam senarai ini dan senarai berprestij Inc. yang lain, seperti Pengasas Wanita dan Rakan Kuasa, memberi pengasas syarikat terkemuka peluang untuk terlibat dengan komuniti rakan sebaya eksklusif, dan kredibiliti yang membantu mereka memacu jualan dan merekrut bakat. Untuk maklumat lanjut, lawati www.inc.com.

Untuk maklumat lanjut mengenai Persidangan & Gala Inc. 5000, dijadualkan pada 31 Oktober – 2 November di San Antonio, lawati http://conference.inc.com/.

Media Contact

Hommati Franchise Network, Inc

patrickmoriarty@hommati.com

614-392-5870

6264 S. Sunbury Road

https://www.hommati.com

Sumber: Hommati Franchise Network, Inc