Groce, Rose – Moore Umumkan Peranti Revolusi untuk Diagnostik Akustik Manusia

Spartanburg, South Carolina 16 Sep 2023  –  Groce, Rose & Moore, LLC

Robert Hodges

Ketua Pegawai Eksekutif

WhatsApp 65.8198.9684 rhodges@grocerosemoore.com

Peranti Revolusi untuk Diagnostik Akustik Manusia

Groce, Rose & Moore, LLC mengumumkan hari ini bahawa klien mereka adalah yang pertama berjaya membangunkan dan menghasilkan peranti diagnostik untuk patologi telinga tengah bagi meningkatkan akses dan kualiti kesihatan audiologi. Visi mereka adalah untuk mengubah diagnostik audiologi bagi menyediakan terapi yang lebih tepat dan ditargetkan dalam pasaran manusia dan veterinar. Mereka memegang pelbagai paten dalam bidang audiologi yang membolehkan pembangunan peranti lain berdasarkan teknologi mereka. Peranti pertama mereka menerima kelulusan kawal selia sebagai peranti perubatan Kelas IIa di Eropah. Dengan jualan awal, rancangan adalah untuk melancarkan produk secara besar-besaran dalam pasaran sasaran awal untuk diagnostik manusia dan veterinar pada Q4 2023.

Keperluan Klinikal: Selama berdekad-dekad, apabila terdapat keperluan untuk menilai fungsi gendang telinga, pakar audiologi hanya boleh menggunakan alat diagnostik berasaskan teknologi impedans lama dengan mengaplikasikan tekanan ke dalam saluran telinga dan mengukur satu frekuensi. Penggunaan yang meluas sangat terhad kerana tekanan terlalu menyakitkan untuk persekitaran pediatrik, pemantauan selepas pembedahan, atau orang dengan patologi telinga.

Penyelesaian: Sebuah penganalisis telinga digital pantas dan lembut berdasarkan Immitans Akustik tanpa tekanan. Produk dan aplikasi menangani asas pengguna dan pesakit yang jauh lebih besar dalam Pediatrik, ENT dan Penyelesaian Alat Bantu Dengar untuk diagnostik manusia. Satu aplikasi unik adalah diagnosis patologi telinga pada anjing & kucing dan merupakan instrumen veterinar jenis pertamanya.

Saiz Pasaran: Pasaran boleh alamat syarikat untuk diagnostik pendengaran dianggarkan 9.3B/$10.2B USD (8B/$8.8B USD untuk diagnostik manusia dan 1.3B/$1.4B USD untuk diagnostik veterinar).

Status: Syarikat ditubuhkan pada 2017 diketuai dan disertai oleh eksekutif industri teknologi kesihatan senior dan berpengalaman (GE, NATUS, DEMANT, PATH MEDICAL, COCHLEAR). Mereka mempunyai 3 paten proprietari yang diberikan di pasaran global utama dan memperoleh kelulusan CE MDR. Mereka disokong oleh usahawan & pelabur yang berjaya dan mengumpul sejumlah 6MM/$6.6MM USD setakat ini. Syarikat mempunyai tarikan yang baik dengan pengedar potensi, dan rakan kongsi keluar, untuk kedua-dua pasaran manusia dan veterinar dan sedang mencari pelaburan ekuiti $3-3.5MM USD.

Model Pendapatan: Aliran pendapatan utama termasuk (1) jualan peranti, (2) jualan penggunaan berulang, dan (3) yuran perkhidmatan & penentukuran berulang.

Groce, Rose & Moore, LLC adalah pemimpin dalam industri penggabungan dan pengambilalihan dan kakitangan berpengalaman mereka telah menyelesaikan banyak transaksi utama yang berjaya di seluruh dunia. Pelbagai pengetahuan industri mereka digabungkan dengan rangkaian kenalan meluas membolehkan mereka mencari “kesesuaian yang tepat” untuk klien mereka.

Kontak Media

Groce, Rose & Moore, LLC

rhodges@grocerosemoore.com

65.8198.9684

https://www.grocerosemoore.com/home.html

Sumber: Groce, Rose & Moore, LLC