Gidea umumkan penyertaan dalam InterCHARM 2023 di Moscow, mempamerkan penyelesaian pembungkusan inovatif

InterCHARM 2023

Pengeluar Bungkusan Terkemuka Untuk Memamerkan Pelbagai Produk di Pameran Kecantikan Antarabangsa

Ningbo, Zhejiang 14 September 2023  – Gidea, pengeluar penyelesaian pembungkusan terkenal untuk industri kosmetik, dengan sukacitanya mengumumkan penyertaannya dalam InterCHARM 2023, salah satu pameran kecantikan paling menonjol di dunia. Acara ini akan berlangsung di Pusat Pameran Antarabangsa Crocus Expo di Moscow dari 25 hingga 28 Oktober 2023. Penyertaan Gidea dalam InterCHARM menandakan komitmennya untuk menyampaikan penyelesaian pembungkusan inovatif kepada sektor kosmetik, minyak wangi, tukang gunting rambut, dan kebersihan.

Dengan pelbagai produk, Gidea dikenali kerana kualiti luar biasa dan reka bentuk terkini. Syarikat ini menawarkan pelbagai pilihan penyelesaian pembungkusan, termasuk balang kosmetik, botol pam tanpa udara, botol losyen, botol penitis kaca, botol roll-on, tiub kosmetik, penyembur, dan pelbagai komponen seperti pam sembur, pam busa, sembur picit, dan penutup pembahagi.

InterCHARM 2023 menyediakan platform yang sangat baik bagi Gidea untuk mempamerkan pelbagai produknya kepada audiens global. Dengan penyertaannya, syarikat ini bertujuan untuk menjalin hubungan berharga dengan profesional industri, terlibat dengan pelanggan potensial, dan menggalakkan perkongsian yang akan memacu pertumbuhan dan inovasi dalam sektor kecantikan.

Pasukan pakar Gidea akan hadir di Booth H14G21 semasa pameran, bersedia untuk menunjukkan kemajuan terkini dalam reka bentuk pembungkusan dan membincangkan penyelesaian pembungkusan khusus yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan spesifik pengilang kosmetik, jenama kecantikan, dan profesional industri.

Dengan menghadiri InterCHARM 2023, Gidea bertujuan untuk mengukuhkan kedudukannya sebagai pembekal pembungkusan yang dipercayai dalam industri kosmetik dan menjadikan dirinya sebagai rakan kongsi yang boleh diharapkan bagi perniagaan yang mencari penyelesaian pembungkusan berkualiti tinggi, mampan, dan menarik secara visual.

“InterCHARM adalah acara penting bagi industri kecantikan, dan kami teruja menjadi sebahagiannya.” kata Shirley, pengurus jualan di Gidea. “Pasukan kami teruja untuk mempersembahkan rangkaian penyelesaian pembungkusan komprehensif kami dan berhubung dengan profesional industri dari seluruh dunia. Kami berharap dapat berkongsi kepakaran kami dan membincangkan bagaimana Gidea boleh menyokong perniagaan dalam keperluan pembungkusan mereka.”

Intercharm Korea

Media Contact

Gidea PAC

Marketing@gidea.cn

+86-574-27865366

807 Bank of Shanghai TowerNo.17 Zhaohui Road

Gidea PAC -Let’s select Beauty Packaging Soultion for you Brands.

Sumber: Gidea PAC