Gaudin Motor Company Memulakan Pembinaan Pusat Porsche Henderson yang Baharu

Henderson, Nevada 26 September 2023 – Pada hari Isnin, 25 September, Gaudin Motor Company memulakan pembinaan lokasi pengedar Porsche Center Henderson yang terletak di 7779 Eastgate Road, Henderson, NV 89011. Dijangka siap pada musim luruh 2025, projek bersertifikasi LEED ini akan menjadi pengedar Porsche terbesar di Nevada dengan menampilkan teknologi inovatif dengan kapasiti penjanaan solar lebih banyak berbanding semua pengedar di negeri ini digabungkan.

“Kami sangat gembira untuk mengumumkan bab baru dalam warisan bersejarah kami di Selatan Nevada,” kata Gary Ackerman, pemilik Gaudin Motor Company. “Hari ini adalah hari istimewa berganda kerana hari ini adalah hari jadi ke-97 ayah saya Don Ackerman dan rasanya sesuai untuk meraikan permulaan pengedar terbaru kami untuk mengenangnya.”

Tetamu Porsche Center Henderson akan menikmati pengalaman seperti:

  • Lounge Pemasangan Porsche yang disesuaikan
  • Carrera Café
  • Laluan servis terkawal suhu
  • Koleksi Pemilik yang mewah untuk pengalaman penyerahan Porsche peribadi anda
  • Beberapa kawasan pengalaman seperti Klasik, Motorsport, E-Performance, dan Gaya Hidup
  • Porsche Kids Lounge
  • Ruang acara khas awam dan persendirian

Merangkumi lebih dari 105,000 kaki persegi, projek empat tingkat ini akan menampilkan dua tingkat ruang pameran kenderaan dengan 22,659 dan 23,547 kaki persegi ruang pameran di samping 24 telaga servis dan perincian dan tempat letak kereta bertutup di bumbung.

Porsche Center Henderson akan mengambil pekerja untuk 50 jawatan dalam beberapa bulan akan datang.

Untuk maklumat tambahan mengenai sejarah Gaudin Motor Company, setiap lokasi pengedarannya dan acara akan datang, sila layari https://gaudinmotorcompany.com/.

Pautan ke imej resolusi tinggi https://shorturl.at/wyBQW (Imej dengan kesyukuran Gaudin Motor Company)

Mengenai Gaudin Motor Company

Gaudin Motor Company adalah syarikat automotif milik keluarga yang ditubuhkan pada tahun 1922, dan kini terdiri daripada tiga lokasi Las Vegas: Gaudin Ford, Ford Country, Gaudin Porsche of Las Vegas. Semua pengedar menampilkan bilik pameran canggih, ahli pasukan yang berkelayakan dan bersemangat, dan koleksi anugerah kebangsaan yang berkembang pesat.

Media Kontak

Terri Maruca

Kirvin Doak Communications

tmaruca@kirvindoak.com

Media Kontak

Kirvin Doak Communications

tmaruca@kirvindoak.com

7027373100

5230 W. Patrick Lane; Las Vegas, NV 89118

Welcome

Sumber: Gaudin Motors Company