Fast – Fluid Management bersedia untuk mengubah industri pencampuran cat dengan TintelligenceTM

Fast Fluid Management Logo

South Holland, Belanda 19 Sep 2023  –  Fast & Fluid Management, sebuah unit IDEX Corporation adalah penyedia terkemuka dispenser cat, pencampur, pengocok, dan perisian yang sesuai untuk pelbagai aplikasi. Selepas pengumuman global yang berjaya di European Coatings Show 2023, Fast & Fluid Management bersedia untuk melancarkan Tintelligence — penyelesaian pencelupan terpadu.

“Bertahun-tahun semangat dan kerja keras telah dicurahkan oleh pasukan kami untuk mewujudkan Tintelligence, dan kami sangat gembira untuk mengumumkan tonggak sejarah yang menarik ini apabila kami melancarkannya. Pasukan kami teruja untuk memulakan perjalanan baru ini, memberikan sokongan tanpa tandingan kepada pelanggan pertama kami untuk membantu mereka melepaskan potensi sebenar Tintelligence. Dan ini hanyalah permulaan – kami mengalu-alukan semua orang untuk mengalami Tintelligence ketika kami bersedia untuk menjadikannya tersedia kepada pelanggan yang lebih ramai mulai 2024. Kami tidak sabar untuk berkongsi lebih banyak tentang apa yang akan datang, termasuk produk, ciri dan banyak lagi.”, kata Ana Garcia, Presiden Global Dispensing, IDEX Corporation.

DIDORONG OLEH MISI: MENDORONG PERNIAGAAN PENCELUPAN

Proses pencelupan di tempat jualan adalah kompleks dan melibatkan pelbagai pihak berkepentingan yang memacu hasil serentak. Terdapat keperluan dan peluang unik untuk membolehkan pihak berkepentingan perniagaan pencelupan meningkatkan prestasi operasi dan komersial. Tintelligence memberi kuasa kepada pelanggan untuk meningkatkan prestasi perniagaan pencelupan mereka dengan membawa peralatan pencelupan teknologi terkini dan aplikasi digital canggih ke dalam satu penyelesaian terpadu, di seluruh perusahaan.

  • Pacu prestasi perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi dengan teknologi pintar dan wawasan yang boleh dilaksanakan
  • Tingkatkan pengalaman di kedai anda dengan penyelesaian pencelupan yang disambungkan dan intuitif
  • Maksimakan masa sedia ada armada dan kurangkan kos dengan pemantauan dan analisis jauh
  • Tingkatkan ketepatan dan kelestarian dengan penyelesaian pencelupan yang mudah dan berorientasikan masa depan

DILAHIRKAN DENGAN MISI: SATU PENGALAMAN, SELURUH PERUSAHAAN

Tintelligence memberi kuasa kepada pemangku kepentingan utama di seluruh rantaian nilai pencelupan dengan pengalaman terpadu.

  • Pengurus perniagaan boleh memacu pertumbuhan perniagaan dengan visibiliti masa nyata ke dalam data komersial. Peroleh wawasan yang boleh dilaksanakan dari data untuk mengenal pasti tren dan merancang tindakan pembetulan. Dengan setiap wawasan yang tersedia dalam satu papan pemuka, bertindak balas terhadap tren pasaran dengan cepat, mengoptimumkan promosi dan kempen pemasaran, serta meningkatkan kecekapan inventori dan rantaian bekalan untuk memenuhi permintaan pasaran.
  • Pengurus armada boleh memaksimumkan masa sedia ada armada dan mengurangkan kos dengan pemantauan armada, amaran pintar dan pemeriksaan mesin jarak jauh. Paparan papan pemuka tunggal untuk memantau KPI kritikal untuk kesihatan peralatan, keadaan pewarna, tingkah laku berkaitan mesin operator kedai, dan mengambil tindakan yang diperlukan. Lakukan kemas kini perisian atau pangkalan data baharu untuk semua atau beberapa peralatan dalam beberapa minit.
  • Jurutera perkhidmatan dapat memastikan penyelenggaraan yang pantas dan berkesan dengan aplikasi pengurusan perkhidmatan semua-dalam-satu. Dengan akses jauh dan masa nyata kepada status mesin, log perkhidmatan dan garis masa peristiwa, jurutera perkhidmatan dapat mendiagnosis peralatan dengan lebih cepat dan tepat – mengakibatkan gangguan perniagaan yang kurang dan kos perkhidmatan yang lebih rendah.
  • Rakan kedai dapat meningkatkan pengalaman di dalam kedai dengan pemenuhan pesanan yang cepat, mudah dan bebas kesilapan. Dengan peringatan tepat pada masanya tentang operasi penyelenggaraan, rakan kedai dapat meningkatkan prestasi dan jangka hayat mesin.

PACU PERTUMBUHAN PERNIAGAAN DENGAN APLIKASI TINTELLIGENCE

Suite aplikasi canggih bersepadu dengan lancar dengan peralatan, membolehkan pengurusan warna yang lebih pintar dan keputusan perniagaan berdasarkan data yang lebih cepat. Ia meningkatkan keuntungan, menambah kecekapan, mengurangkan TCO, dan membolehkan pemesanan dalam talian.

TI INSIGHT – Data masa nyata untuk keputusan yang lebih bijak

Aplikasi berasaskan awan untuk pengurusan armada dan analisis perniagaan. Memberikan visibiliti dan wawasan masa nyata yang boleh dilaksanakan ke dalam data operasi dan komersial untuk keputusan yang lebih cepat dan lebih bijak.

TI DATA HUB – Penyelesaian canggih untuk pengurusan pangkalan data sembur yang lebih pintar

Aplikasi pengurusan pangkalan data sembur komprehensif berasaskan awan yang membolehkan anda mencipta, mengurus, menerbitkan dan menjejaki pangkalan data sembur secara jauh secara masa nyata. Tiada siapa pun perlu melawat setiap kedai untuk memasang atau mengemas kini pangkalan data sembur ke buku formula – menghapuskan kos dan masa yang tinggi yang terlibat dengan lawatan fizikal ke kedai.

TI SERVICE – Bantuan tepat pada masanya untuk memaksimumkan masa sedia ada

Aplikasi pengurusan perkhidmatan mudah alih semua-dalam-satu untuk mengkonfigurasi, mendaftar, memantau, mendiagnosis, menyelenggara dan membaiki peralatan. Apabila isu berlaku, ia akan didiagnosis dengan cepat dan diselesaikan dengan segera – mengakibatkan gangguan perniagaan yang kurang dan kos perkhidmatan yang lebih rendah.

TI DISPENSE – Penyemburan intuitif untuk pemenuhan pesanan yang lebih cepat

Aplikasi buku formula untuk penyemburan yang lebih cepat dan intuitif yang tersedia dalam format aplikasi mudah alih dan desktop. Dilengkapi dengan fungsi pintar seperti carian formula pantas, pesanan kustom, pengantrian pesanan, peringatan penyelenggaraan dan banyak lagi, memastikan pemenuhan pesanan yang mudah dan tanpa masalah.

TI ASSIST – Penilaian yang lebih pintar untuk operasi yang lancar

Sebahagian daripada aplikasi mudah alih TI Dispense, TI Assist memberikan penilaian peralatan penting untuk memastikan operasi kedai yang lancar. Memberikan gambaran yang jelas tentang garis masa dispenser dan butiran hubungan perkhidmatan yang membolehkan penyelenggaraan tepat pada masanya.

Tintelligence mendorong nilai perniagaan sebenar untuk anda – prestasi yang lebih baik, kos yang lebih rendah, pengalaman pelanggan yang lebih baik, dan lebih mampan.

MASA DEPAN YANG CERAH…

Ketika Aplikasi Tintelligence bersiap sedia untuk dilancarkan, Fast and Fluid Management menjemput perniagaan untuk menerima masa depan operasi pencelupan. Alami sendiri bagaimana penyelesaian revolusioner ini memecah sekatan, meningkatkan kecekapan, dan melontarkan proses pencelupan ke tahap kecemerlangan yang tidak tertandingi.

Lawati www.tintelligence.com untuk ketahui lebih lanjut!

Mengenai Fast & Fluid Management:

Fast & Fluid Management adalah unit IDEX Corporation dan telah memimpin dalam inovasi, kebolehpercayaan, dan perkhidmatan selama berdekad-dekad. Dengan pejabat serantau dan rangkaian rakan kongsi bersertifikat di seluruh dunia, syarikat ini menawarkan rangkaian lengkap dispenser cat, pencampur, pengocok, dan perisian yang sesuai untuk pelbagai aplikasi. Produk-produk dibangunkan dengan mengambil kira tren pasaran serantau. Mesin canggih Fast & Fluid Management datang dengan reka bentuk yang kukuh, bersih, dan memenangi anugerah untuk memastikan pengalaman pengguna terbaik.

Lawati www.fast-fluid.com untuk ketahui lebih lanjut.

Media Contact

Fast & Fluid Management

*****@idexcorp.com

Hub van Doorneweg 31 2171 KZ Sassenheim Netherlands

https://www.fast-fluid.com/

Sumber: Fast & Fluid Management