Eylet.com syarikat kad perniagaan digital melancarkan perkhidmatan langganan percuma untuk permulaan perniagaan dan perniagaan.

eylet cards

Eylet.com Delaware, USA, melancarkan perkhidmatan kad perniagaan digital yang direka untuk semua saiz syarikat daripada permulaan kepada perusahaan besar. Dinamakan “Eylet Teams” perkhidmatan ini membenarkan syarikat dari semua saiz untuk mewujudkan kad perniagaan digital percuma.

Dover, Delaware 21 Sep 2023 – Produk pasukan eylet mensasarkan permulaan dan syarikat-syarikat yang ingin menaik taraf kad perniagaan kertas mereka kepada digital. Model langganan percuma bermaksud syarikat boleh beralih ke digital pada harga yang lebih rendah daripada mencetak kad kertas.

Kad perniagaan digital percuma semuanya dipasarkan oleh syarikat namun semuanya mempunyai syarat seperti sekatan aplikasi dan langganan untuk pasukan atau syarikat. Eylet membuka pintu dengan tiada langganan dan tiada yuran naik taraf aplikasi bersama-sama dengan pelbagai kad fizikal walaupun kad fizikal tidak diperlukan.

Kad perniagaan digital kini menjadi cara baru untuk berhubung dengan purata 62.8% lebih penglibatan kad kertas. Laporan terkini menunjukkan bahawa lebih daripada 83.5% kad perniagaan kertas berakhir di tapak pelupusan sampah. Kelebihan menggunakan kad perniagaan digital jelas.

Walaupun penyedia kad perniagaan digital lain mengenakan syarikat yuran bulanan atau tahunan. Eylet.com telah memilih untuk memberikan perkhidmatan 100% percuma tanpa had dan tanpa yuran apa pun.

Untuk mendaftar dan menggunakan perkhidmatan percuma, lawati Eylet.com dan buat akaun syarikat anda yang akan membimbing anda melalui proses pendaftaran dua langkah. Ini juga mewujudkan templat kad perniagaan syarikat anda, templat digunakan oleh semua ahli pasukan dan ya anda boleh mempunyai beberapa templat dan beberapa pasukan.

Menambah ahli pasukan secara automatik menghantar log masuk dan kod capaian 6 digit yang boleh mereka gunakan pada Aplikasi Eylet. Ahli pasukan boleh menambah pautan dan maklumat tambahan.

Eylet mempunyai lebih daripada 65 rangkaian sosial dan jenis kandungan yang boleh ditambah untuk mewujudkan kad perniagaan digital yang sangat interaktif dan informatif. Semua ciri dalam aplikasi Eylet adalah percuma untuk digunakan seperti memuat naik PDF, menyemat video, pautan Laman web tersuai, pautan pembayaran, Calendly, galeri imej, dan banyak lagi.

John Carlton, Pengurus Jualan di eylet berkata “Eylet Teams adalah perkhidmatan langganan percuma pertama untuk syarikat dari semua saiz, tiada yuran Aplikasi atau langganan apa pun.” Carlton menambah dashboard pusat yang mengurus semua ahli pasukan, dan memberikan statistik dan laporan tentang prospek yang ditangkap oleh ahli, yang juga boleh dieksport secara percuma ke Excel”

Eylet juga menawarkan kad fizikal yang datang dalam pelbagai pilihan warna dan dalam dua perisa eylet berjenama dari $6.99 dan disesuaikan serendah $10.99 maklumat lanjut boleh didapati di eylet.com. Sekiranya anda memilih untuk menambah kad fizikal, pelanggan hanya membayar kad tiada langganan bulanan diperlukan.

Kad fizikal tidak diperlukan untuk menggunakan pasukan eylet perkongsian Kod QR adalah benar-benar percuma untuk bilangan ahli pasukan yang tidak terhad.

Eylet.com menawarkan syarikat dan permulaan platform kad perniagaan digital tanpa langganan yuran, tiada had pengguna atau pasukan, dan tiada yuran Aplikasi. Kad fizikal tidak diperlukan tetapi jika diperlukan, mereka adalah pembelian sekali gus, tiada apa yang berasaskan langganan.

eylet team laptop 2eylet team laptop 4eylet team laptop 5

Media Contact

Eylet.com

admin@eylet.com

+12068091602

Eylet LLC 8 The Green #5743 Dover DE 19901

https://eylet.com

Sumber: Eylet.com