Dengar Runutan Bunyi EDM yang Memukau oleh Artis S3VIL

Mumbai, Maharashtra 6 Sep 2023 – Sevil Dubariya, dikenali secara meluas sebagai S3VIL sedang menyebarkan pesonanya dengan lagu-lagu muziknya yang luar biasa. Penerbit muzik muda dan berbakat ini sedang memikat hati semua orang dengan membekalkan pelbagai jenis runut bunyi EDM. Aliran tematik dan irama lagu-lagunya telah mengumpulkan ramai pendengar. Di samping itu, muzik yang bersemangat dan irama yang memikat telah menghasilkan perasaan sebenar trek, yang sungguh memukau. Penerbit muzik berusia 19 tahun ini mengambil inisiatif untuk menyampaikan pelbagai jenis lagu. Ciptaannya sangat berbeza antara satu sama lain, itulah sebabnya dia mendapat banyak penghargaan daripada semua peminat EDM.
Pada peringkat awal hidupnya, artis dari Mumbai ini sedang menimbulkan sensasi dalam kalangan semua orang. Dia telah memukau semua orang dengan lagu luar biasa ini ‘Get Down’. Muzik yang menarik dan groovy telah meningkatkan pesona genre itu. Di samping itu, persembahannya yang menarik telah menjadikannya lebih menarik untuk semua pendengar. Selain itu, dia juga telah menakjubkan semua orang dengan reka bunyi lain, bernama ‘Mirage ’23 (A college fest anthem)’. Artis hebat ini telah datang dengan dua jenis runut bunyi yang sama sekali berbeza dan memenangi lebih banyak pendengar.
S3VIL adalah penerbit muzik yang baru muncul namun agak popular dalam industri muzik. Artis ini cuba menyumbang kepada dunia muzik tarian elektronik. Dalam tempoh yang singkat dalam kerjayanya, dia telah memberikan pelbagai jenis lanskap bunyi. Oleh itu, dijangkakan bahawa penerbit muzik berbakat ini akan datang dengan banyak lagi karya muzik yang hebat seperti ini. Ciptaannya boleh didapati di tapak strim muzik seperti Spotify, Apple Music, dan YouTube. Oleh itu, dengarkan lagu-lagu inovatifnya di platform ini. Di samping itu, ikuti penerbit muzik ini di Instagram untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini tentang usaha muzik masa depannya.
Media ContactS3VIL*****@gmail.comSumber: S3VIL