Christina Menandatangani Perjanjian Penerbitan dengan CelebrityPress®

IMG 5769

Sebagai Penulis Bersama Buku “Kejayaan Ditakrifkan Semula” dengan Jack Canfield

Aurora, Illinois 29 Sep 2023 – CelebrityPress® sangat gembira untuk mengumumkan kerjasama yang mengubah persepsi antara Christina Roberson dan penulis bestseller antarabangsa Jack Canfield. Christina, seorang jurulatih dan usahawan yang berdedikasi akan menulis bersama dengan penulis ternama Jack Canfield dalam sebuah buku memberdayakan bertajuk, “Kejayaan Ditakrifkan Semula.” Buku yang sangat dinantikan ini dijadualkan diterbitkan pada 2024.

Perjalanan Christina ke alam dewasa ditandai dengan hasrat yang tulus untuk memperbaiki hubungan dan mengatasi perasaan kesepian yang berlarutan dari zaman kanak-kanak. Dia memulakan pencarian untuk memperdalam hubungannya, secara aktif dan secara tidak sedar, melalui pelbagai saluran.

Semasa di sekolah menengah, Christina menemui sekutu yang tidak diduga dalam bidang kosmetologi. Ia menjadi jalan dan saluran yang dipilihnya, memberikannya rasa kekitaan dan peningkatan keyakinan diri. Masa Christina dalam industri kecantikan membakar semangatnya untuk mengangkat dan menyokong orang lain, meletakkannya dalam perjalanan kesedaran kendiri dan peningkatan diri. Laluan ini akhirnya membawa Christina menjadi Jurulatih Profesional Bertauliah dan pengasas Discover A Better You LLC. Dia juga mengasaskan sebuah organisasi nirlaba, Heart-Centered Matters, dengan fokus pada kesihatan mental belia.

Christina telah memakai pelbagai peranan sepanjang hidupnya. Dia sebelum ini bekerja sebagai ahli kosmetologi dan pemadan pasangan, dan kini, dia memenuhi pelbagai peranan sebagai jurulatih, pengasas, CEO, dan penulis. Walau bagaimanapun, peranannya yang paling disayangi adalah sebagai ibu yang berdedikasi dan isteri yang penyayang.

Usaha terbarunya, Legacy Leaders, melampaui skop biasanya dengan mengekspresikan nilai dan kepercayaannya melalui pakaian. Jajaran pakaian berimpak tinggi ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran, memberdayakan individu untuk mencari suara mereka, dan menyokong isu-isu yang dekat di hati Christina, termasuk kesedaran penderaan rumah tangga, kesaksamaan, pemerkasaan, kesedaran kesihatan mental, memberi kembali, dan anti-buli.

Sebagai Pengasas Discover A Better You LLC dan Pengasas Bersama Heart-Centered Matters, Christina komited untuk membina hubungan positif dan kekal serta menyampaikan prinsip kehidupan penting kepada individu dari semua lapisan umur.

Tanpa mengira ke mana perjalanan Christina membawanya, satu perkara pasti: ia akan berkisar tentang memperkaya hubungan, pembangunan peribadi, dan isu berpusat hati.

Untuk terus mengikuti pengembaraan keusahawanan Christina pada masa kini dan masa depan, lawati semua kendalian media sosialnya di ‘The Coach Christina’ atau lawati laman webnya!

CelebrityPress ®

Media Contact

Discover A Better You LLC

Christina@TheCoachChristina.com

773-692-6224

2057 Gardner Cir W

http://www.TheCoachChristina.com

Sumber: Discover A Better You LLC