China’s Yiwu Menarik Pembeli Global dengan Festival Barunya

China

Yiwu, Zhejiang 11 Sep 2023 ¬†–¬†Pasaran Perdagangan Antarabangsa Yiwu, pasaran borong terbesar di dunia, dipenuhi kegembiraan pada 5 September 2023, apabila ia menandakan Hari Pembukaan Pasaran Yiwu yang pertama. Tujuh pasaran khusus secara bersama menyediakan pos pemeriksaan untuk kempen Meneroka Laluan Pembangunan Pasaran, yang menarik pembeli dan penjual dari pelbagai latar belakang dan negara.

Mengapa perayaan baru ini? Hari Pembukaan Pasaran Yiwu bermula pada 5 September lepas untuk memperingati kelahiran pasaran komoditi Yiwu yang pertama pada 5 September 1982.

Pada hari yang sama, siri acara Hari Pembukaan Pasaran Yiwu dan pelancaran global Pasaran Komoditi Kecil Yiwu – Projek Pasaran Yiwu berlangsung di Pasaran Tenaga Baru Timur di Daerah 2 Pasaran Perdagangan Antarabangsa Yiwu.

Yuan Ying, pengurus besar Yiwu China Small Commodity Market Overseas Investment Development Co., Ltd., berkata bahawa Perdagangan Komoditi Kecil Yiwu mempunyai sistem operasi dan pengangkutan kargo yang canggih dan cekap. Jenama pasaran Yiwu mempunyai reputasi yang kukuh di luar negara. Ramai pelanggan kagum dengan kualiti, kepelbagaian, dan kemampuan barangan.

Gui Haiqin, borong penjual cawan di Pasaran Komoditi Kecil Yiwu, kembali dari pameran luar negara dengan banyak pesanan. “Pelanggan lama datang kembali untuk membeli lagi”, katanya dengan gembira.

Yiwu mempunyai rantaian bekalan komoditi kecil yang paling komprehensif di dunia. Ia bukan sahaja merangkumi kebanyakan rantaian industri pembuatan Cina tetapi juga menawarkan produk di seluruh dunia. Inilah Yiwu, di mana anda boleh berdagang secara global. Anda akan kagum dengan peluang dan pilihan jika anda datang ke sini untuk membeli.

Pautan berkaitan: https://www.chinagoods.com/

Media Contact

Yiwu International Trade Market

*****@gmail.com

https://www.chinagoods.com/

Sumber: Pasaran Perdagangan Antarabangsa Yiwu