Chelsea on Green Memaparkan Heather Karlie Fine Art di Pameran Perabot High Point Oktober

Heather Karlie Vieira of HKFA

Heather Karlie Fine Art (HKFA) akan membuat penampilan sulung mereka di Chelsea on Green untuk pameran Perabot High Point Oktober. HKFA diketuai oleh Heather Karlie Vieira, seorang pemerhati barangan antik dan vintage yang luar biasa.

High Point, North Carolina 4 Sep 2023 – Bilik pameran Chelsea on Green di Pameran Perabot High Point Oktober akan dibuka untuk Pameran Musim Luruh pada hari Rabu, 11 Oktober jam 10 pagi dengan majlis pratonton percuma pada hari Selasa, 10 Oktober dari jam 5 petang hingga 9 malam. Heather Karlie Vieira dari HKFA akan membuat penampilan sulungnya di bilik pameran vintage, reka bentuk dan barangan antik yang terkenal ini. “Saya sangat teruja dapat menyertai keluarga Chelsea on Green”, kata Heather, “Ia telah berada dalam radar saya selama dua tahun dan pada bulan Oktober ini saya akan membuat penampilan sulung saya!”

HKFA, Heather Karlie Fine Art, bermula di sebuah apartmen sewa di Bandar Raya New York lebih dua puluh tahun yang lalu. Seorang ‘pemerhati luar biasa’ yang menerangkan dirinya, Heather telah menjadikan perniagaan sebagai sumber yang sangat bernilai kepada perdagangan reka bentuk dalaman dan galeri seni. Berpindah dari Bandar Raya New York ke Atlanta, Georgia, HKFA kini berpusat di Tenggara. “Saya mencapai satu set pelanggan dan rakan sejawat yang sama sekali baru”, kata Heather “Dan rasanya hebat untuk berhubung dan membesar. Saya suka pepatah ‘jangan bina tembok yang lebih tinggi, sebaliknya bina meja yang lebih panjang’ – itulah yang sedang saya lakukan.”

Dengan inventori barangan antik dan vintage, booth HKFA akan mempamerkan sesuatu untuk semua orang – dari perabot Post Modern hingga pencahayaan dan perabotan Mid Century hingga lukisan Antik – booth HKFA akan mempamerkan kepelbagaian eklektik yang Heather terkenal.

Bilik pameran Chelsea on Green di Pameran Perabot High Point Oktober menjadi tuan rumah kira-kira 35 peniaga. Cari HKFA di booth A103. Bilik pameran Chelsea on Green terletak di 515 West Green Drive di High Point, NC 27260.

Bilik pameran Chelsea on Green menganjurkan majlis pratonton percuma pada hari Selasa, 10 Oktober dari jam 5 petang hingga 9 malam. Pameran berlangsung dari hari Rabu, 11 Oktober hingga Rabu, 18 Oktober 2023. Waktu buka ialah Rabu, 11 Oktober dari jam 10 pagi hingga 7 malam, 12 Oktober hingga 17 Oktober dari jam 9 pagi hingga 7 malam dan 18 Oktober dari jam 9 pagi hingga 3 petang. Semua pelawat Pameran Perabot High Point adalah dialu-alukan.

Lawati http://www.heatherkarlie.com untuk maklumat lanjut mengenai HKFA, Heather Karlie Vieira dan di mana untuk membeli-belah HKFA.

Media Contact

HKFA

heather@heatherkarlie.com

https://www.heatherkarlie.com/

Sumber :HKFA