Changhe Chemical melancarkan fosfit bebas fenol 2.0 untuk merangsang pertumbuhan baru dalam industri getah dan plastik

Laura Lang memperkenalkan phenolfree phosphite kepada pelanggan

Milan, Itali 11 Sep 2023  –  Dari 5 September hingga 8 September, sebagai pameran Changhe Chemical mengambil bahagian dalam PLAST 2023 – pameran getah dan plastik perindustrian Eropah terbesar tahun ini. PLAST kembali selepas lima tahun tidak hadir, di mana pembekal berkualiti tinggi dan pembeli industri dari Eropah dan luar berkumpul bersama. Tahun ini Changhe Chemical menyediakan produk dan penyelesaian disesuaikan untuk pelanggan Eropah dengan phosphite bebas fenol, phosphite prestasi tinggi, phosphite pencemaran rendah, siri campuran poliuretana, dan lain-lain.

Dengan tema “Bersama Membina Ekologi Kimia Baru yang Inovatif dan Mesra Alam”, Laura Lang, Pengurus Perniagaan Am Changhe Chemical menghuraikan terobosan baru phosphit untuk pelanggan dalam tiga aspek, “Anti-hidrolisis, Kecekapan, Perlindungan alam sekitar” dan usaha untuk meningkatkan ciri-ciri dengan bau rendah, ketelusan tinggi, rintangan peningkatan kuning dan rintangan suhu tinggi phosphit antioksidan sebagai aditif. Pada masa yang sama, phosphit efektif baru CHPHOS 4500, CHPHOS 618, phosphit bebas fenol CHPHOS 430 dan produk lain dilancarkan ke pasaran Eropah. Sebagai pengeluar, Changhe terus memberdayakan industri getah dan plastik dengan inovasi dan mempercepatkan proses penaiktarafan dan perkembangan industri.

Laura Lang berkata bahawa apabila dunia memberi perhatian yang besar kepada perlindungan alam sekitar untuk mempercepatkan proses promosi phosphit bebas fenol, Changhe Chemical berdedikasi untuk membangunkan phosphit bebas fenol 2.0 untuk memenuhi keperluan perlindungan alam sekitar dalam pelbagai bidang melalui inovasi berterusan, seperti kesihatan dan perlindungan alam sekitar PVC pada pembungkusan makanan dan keselamatan dan kesihatan busa PU dalam pakaian dalam dan bantal yang bersentuhan dengan tubuh manusia.

Melihat ke masa depan, Changhe Chemical akan terus meningkatkan usaha dalam penyelidikan dan pembangunan produk aditif inovatif serta menyediakan penyelesaian untuk industri PVC, PU, ABS, LLDPE, dan PP, serta melakukan inovasi bersama dengan pelanggan dan rakan perniagaan untuk mencapai penaiktarafan produk industri getah dan plastik, mempercepatkan pembangunan berkualiti tinggi dan merangsang pertumbuhan baru industri.

Media Contact

Changhe Chemical

*****@gmail.com

https://www.china-ch.com/

Sumber : Changhe Chemical