Cayler Capital, Oil CTA, masuk senarai pendek “HFM With.Intelligence PERFORMANCE AWARDS” dalam U.S. Managed Futures

Logo Tersenarai Pendek HFM

Cayler Capital, program CTA Minyak Sistematik terkemuka membuat senarai pendek TOP 8 Dana dalam kategori sub $1bn bersama-sama dengan Pemimpin Dana Industri.

Jackson, Wyoming 14 Sep 2023 – Cayler Capital LLC, berbangga untuk mengumumkan bahawa mereka telah disenaraikan dalam Anugerah Prestasi HFM With.Intelligence 2023 dalam 2 kategori – “Managed Futures (CTA) – bawah $1bn” dan “Strategi Kuantitatif bawah $1bn.”

7 pencalonan lain dalam setiap kategori termasuk pasukan ternama seperti AQR Capital Management, J E Moody & Company LLC, R. G. Niederhoffer Capital Management, dan Anacapa Advisors, LLC.

Cayler Capital, pemimpin dalam Program CTA Nilai Relatif Sistematik yang memberi tumpuan kepada Minyak dan produk, meraikan Q3 2023 yang luar biasa dengan beberapa pengiktirafan industri dan pelantikan strategik:

1. Senarai Pendek Prestasi CTA HFM WIth.intelligence 2023

– Cayler Capital gembira untuk mengumumkan penyenaraian pendek mereka untuk Anugerah Prestasi HFM WIth.intelligence dalam kategori “Managed futures (CTA) – di bawah $1bn” DAN “Strategi Kuantitatif di bawah $1bn”, menjadikan mereka salah satu daripada hanya lapan dana dalam setiap barisan berprestij ini.

2. Top 10 dalam Pangkalan Data CTA aiSource

– Cayler Capital juga dinamakan TOP 10 CTA oleh aiSource pada 22 Ogos, menegaskan semula kedudukan industri kami.

3. Kemas kini Kepimpinan: Sam Vogel

– Dalam satu lagi sorotan, Cayler Capital mengalu-alukan Sam Vogel sebagai Ketua Pemasaran dan Pengendali Operasi yang baru. Encik Vogel akan bekerjasama rapat dengan pengasas Cayler Capital, Encik Brent Belote, untuk menyelaraskan operasi dan menguruskan pertumbuhan aset.

“Ini telah menjadi suku yang paling transformatif bagi Cayler Capital, berkat pengiktirafan industri dan penambahan Encik Vogel,” kata Brent Belote, Pengasas dan CIO.

Untuk maklumat lanjut, lawati Cayler Capital atau hubungi Sam Vogel di (713) 449-6202 atau sam@caylercapital.com.

HFM Senarai Pendek Kuantitatif CAYLER CAPITALHFM Senarai Pendek Sistematik CAYLER CAPITAL

Media Contact

Cayler Capital

sam@caylercapital.com

7134496202

574 E Hall Ave

https://caylercapital.com

Sumber: Cayler Capital