Cayler Capital, Oil CTA, disenaraikan pendek dalam Anugerah Prestasi HFM With.Intelligence di AS untuk Managed Futures

Cayler Capital, pemimpin Program CTA Minyak Sistematik membuat senarai pendek TOP 8 Dana dalam kategori sub $1bn bersama-sama dengan Pemimpin Dana Industri.Jackson, Wyoming 8 Sep 2023 – Cayler Capital LLC, berbangga untuk mengumumkan bahawa mereka telah disenaraikan pendek dalam Anugerah Prestasi HFM With. Intelligence 2023 untuk dana dan CTA dalam 2 kategori – “Managed Futures (CTA) – kurang daripada $1bn” dan “Strategi Kuantitatif kurang daripada $1bn.”
7 pencalonan lain dalam setiap kategori termasuk pasukan ternama seperti AQR Capital Management, J E Moody & Company LLC, R. G. Niederhoffer Capital Management, dan Anacapa Advisors, LLC.
Cayler Capital, pemimpin dalam Program CTA Nilai Relatif Sistematik yang memberi tumpuan kepada Minyak dan produk, meraikan Suku Ketiga 2023 yang luar biasa dengan beberapa pengiktirafan industri dan pelantikan strategik:
1. Senarai Pendek Prestasi CTA HFM WIth.intelligence 2023
– Cayler Capital gembira untuk mengumumkan penyenaraian pendek mereka untuk Anugerah Prestasi HFM WIth.intelligence dalam kategori “Managed futures (CTA) – kurang daripada $1bn” DAN “Strategi Kuantitatif kurang daripada $1bn”, menjadikan mereka salah satu daripada hanya lapan dana dalam barisan berprestij ini.
2. Top 10 dalam aiSource CTA Database
– Cayler Capital juga dinamakan TOP 10 CTA oleh aiSource pada 22 Ogos, menegaskan semula kedudukan industri kami.
3. Kemas kini Kepimpinan: Sam Vogel
– Dalam satu lagi perkembangan, Cayler Capital mengalu-alukan Sam Vogel sebagai Ketua Pemasaran dan Pengendalian Baharu. Encik Vogel akan bekerjasama rapat dengan pengasas Cayler Capital, Encik Brent Belote, untuk menyelaraskan operasi dan menguruskan pertumbuhan aset.
“Ini telah menjadi salah satu suku yang paling transformatif bagi Cayler Capital, berkat pengiktirafan industri dan penambahan Encik Vogel,” kata Brent Belote, Pengasas dan CIO.
Untuk maklumat lanjut, layari Cayler Capital atau hubungi Sam Vogel di (713) 449-6202 atau sam@caylercapital.com.
Media ContactCayler Capitalsam@caylercapital.com7134496202574 E Hall Avehttps://caylercapital.com Sumber :Cayler Capital