BNCM Bounce Mobile untuk Memperluaskan Perniagaan Berasaskan Hasil

BNCM Bounce Mobile Systems

BNCM Memperluaskan Perniagaan Perundingan & Hartanah

Reno, Nevada Sep 11, 2023 – Bounce Mobile Systems, Inc. (OTC: BNCM) hari ini mengumumkan rancangannya untuk memberi tumpuan kepada memperluaskan lagi perniagaan yang lebih menjana pendapatan yang akan membentuk sebahagian daripada ekosistem perniagannya. Perniagaan-perniagaan ini sinergi dan memaksimumkan tenaga kerja, rangkaian dan pulangan pelaburan semasa untuk para pemegang sahamnya.

  • Perluaskan Perniagaan Perundingan

BNCM dan SERVEBANK Financial Group (SERVEBANK) kini terlibat dalam pengurusan penyenaraian Delex Healthcare Group Inc. (DELEX). DELEX telah terlibat dalam pembangunan dan pengedaran produk farmaseutikal selama lebih 12 tahun. DELEX kini mempunyai lebih 1,000 saluran pengedaran termasuk hospital perubatan, farmasi, klinik, dan pusat penjagaan kesihatan.

DELEX merancang untuk mencari penyenaraian di NASDAQ Capital Market dalam tempoh dua tahun akan datang. BNCM akan menerima sejumlah 100 juta saham biasa DELEX melalui SERVEBANK, selepas kelulusan penyenaraian DELEX di NASDAQ Capital Market. Saham-saham itu akan bernilai $100 juta berdasarkan $1 setiap saham. Dana daripada jualan saham itu akan digunakan oleh BNCM untuk terus memperluaskan perniagaan dan aktivitinya.

BNCM dan SERVEBANK juga telah bersetuju untuk bekerjasama dengan DELEX untuk memperoleh syarikat penjagaan kesihatan lain di rantau ini, terutamanya yang mempunyai pengurusan mantap, rekod kewangan yang kukuh dan potensi yang kukuh untuk mencatatkan saham awam. Ini akan membolehkan BNCM terus membangun dan mengukuhkan perniagaannya dalam sektor penjagaan kesihatan.

  • Membangunkan Perniagaan Hartanah

BNCM dan SERVEBANK akan terlibat dalam pembangunan hartanah dengan bekerjasama dengan veteran industri berpengalaman yang mempunyai beberapa projek pembangunan hartanah yang berjaya di bawah ikat pinggang mereka. BNCM akan memberi tumpuan kepada mengamankan lot perumahan di lokasi yang baik. BNCM akan bekerjasama dengan arkitek, pereka dalaman, dan kontraktor yang layak untuk menyediakan perkhidmatan reka bentuk dan pembinaan kepada pembeli rumah ini. Ini akan membolehkan BNCM memberi tumpuan kepada lebih banyak projek, mengekalkan overhed tetap yang rendah dengan pulangan yang jelas dan terjamin daripada projeknya.

Kumpulan ini juga bersetuju dengan cadangan BNCM untuk memberi tumpuan kepada jualan rumah dan lot, dari pasaran berpendapatan rendah hingga pertengahan. Dengan defisit semasa antara 4 juta hingga 6 juta unit, terdapat jurang permintaan perumahan yang besar. Kami memasuki industri ini dengan konsep perniagaan yang kuat untuk membantu orang mampu membeli rumah mereka. Kami mahu dikenali sebagai, “Syarikat yang mementingkan kepentingan rakyat.”

Angka-angka ini dijangka terus meningkat seiring dengan pertumbuhan penduduk. Dari tahun 1960 hingga 2022, populasi Filipina meningkat daripada 26.27 juta kepada 115.56 juta orang. Ini merupakan pertumbuhan 339.9 peratus dalam tempoh 62 tahun. (sumber: Data Dunia).

Sasaran awal ialah mencapai jualan $10 juta untuk dua (2) tahun dan $100 juta dalam tempoh lima (5) tahun akan datang.

BNCM dan SERVEBANK telah bersetuju untuk terus memberikan maklumat terkini kepada para pemegang sahamnya berkenaan kemajuan perniagaan hartanahnya.

Mengenai BNCM

www.bncm.net

BNCM (Bounce Mobile Systems, Inc.) ialah sebuah syarikat pengurusan aset dan perundingan yang menguruskan aset atau saham syarikat-syarikat yang dimilikinya pada masa ini. BNCM kini memiliki aset dan atau saham dalam pelbagai syarikat yang terlibat dalam pengurusan aset, pendidikan, penjagaan kesihatan, dan hartanah. Syarikat-syarikat ini terletak dan berdaftar di Asia, Australia, New Zealand, dan Amerika Syarikat.

Media Contact

BNCM Bounce Mobile Systems Inc.

hatadi@bncm.net

+639778238888

401 Ryland St. Suite 200-A. Reno, NV 89502, USA

Home

Sumber: Bounce Mobile Systems Inc.