Bharat Petroleum Menceritakan Kisah MAK Pelincir: Pemimpin dalam Kualiti dan Inovasi

BPCL Mak

MAK Pelincir Menjadi Rakan Kepada Filem ‘JAWAN’: Dibintangi Oleh Shah Rukh Khan.

Mumbai, Maharashtra 12 Sep 2023  – Bharat Petroleum Corporation Limited (BPCL), nama besar dalam Syarikat Minyak dan Gas India, berkongsi kisah MAK Pelincir, jenama terkemuka untuk minyak dan grisnya.

Berita besar untuk peminat filem dan kereta! MAK Pelincir bekerjasama dengan filem akan datang 2023 ‘JAWAN’ yang dibintangi oleh Shah Rukh Khan. Mereka adalah rakan minyak rasmi filem itu. Mesej kerjasama itu jelas – “Jawan menyiapkan setiap misi. Dan MAK Pelincir membantunya dalam perjalanan ini. Kerana MAK Membuatnya Mungkin!” Peminat boleh menonton filem “#MAKLubricants kuasa Jawan” di pawagam mulai 7 September dalam Bahasa Hindi, Tamil, dan Telugu.

Orang di India dan negara-negara lain mempercayai MAK Pelincir dari Bharat Petroleum. Jenama ini menawarkan lebih daripada 400 jenis minyak. Minyak-minyak ini membantu banyak industri seperti pertanian, gula, simen, keluli, kereta api, bangunan, dan banyak lagi.

MAK Pelincir melihat pengguna mereka sebagai rakan kongsi. Mereka percaya dalam membuat produk bersama-sama. Pemikiran ini membantu mesin tahan lebih lama dan juga baik untuk alam sekitar.

Sejak mula, MAK Pelincir suka mencuba perkara baru. Mereka mula-mula membawa keluar minyak asas ‘Kumpulan II+’ berkualiti tinggi yang dipanggil MAKBase. Kemudian mereka membuat minyak khas untuk kenderaan BS-VI yang baru. Ini menunjukkan bagaimana BPCL sentiasa berusaha untuk membawa produk baru dan lebih baik.

MAK Pelincir tidak hanya melayani industri besar. Mereka juga membuat minyak untuk keperluan khas. Baru-baru ini mereka telah menambah minyak baru yang melindungi enjin lebih lama dan minyak selamat untuk makanan, yang diluluskan NSF.

Dalam dunia motosikal, banyak nama besar seperti TVS, Hero, dan Honda mempercayai MAK Pelincir. MAK juga menyediakan minyak untuk trak dan kereta Tata. Kepercayaan ini telah berlangsung lebih daripada sepuluh tahun, menunjukkan kualiti dan perkhidmatan yang baik oleh MAK Pelincir.

Mengambil berat alam sekitar, MAK Pelincir sedang membuat minyak yang boleh kekal lebih lama dalam enjin. Mereka juga sedang mengkaji pembuatan minyak yang alam semula jadi boleh uraikan.

MAK Pelincir mempunyai sejarah panjang tentang kerja keras, idea baru, dan tidak pernah menyerah. Motto mereka, “MAK® Makes it Possible,” menceritakan kisah ini. Ia juga berjanji untuk sentiasa mencuba perkara baru dan membuka tanah baru.

Untuk maklumat lanjut mengenai MAK Pelincir dan apa yang mereka tawarkan, lawati laman web Bharat Petroleum.

Media Contact

BPCL

*****@gmail.com

https://www.bharatpetroleum.in/

Sumber :https://www.bharatpetroleum.in/