Aleutian Equity Holdings LLC Meraikan Kemenangan Undang-undang Pengerusi Roger Bendelac dalam Menewaskan Pergerakan Peraturan 56(f) SEC

Bandar Raya New York, New York 3 Sep 2023 – Aleutian Equity Holdings LLC sangat gembira untuk mengumumkan kemenangan undang-undang penting bagi Pengerusinya, Roger Bendelac, dalam kes SEC vs. Trends Investments Inc. et. al (No. Kes: 1: 22-cv-10889). Kes itu, yang diawasi oleh Yang Mulia Hakim Richard G. Stearns di Mahkamah Daerah Massachusetts, menandakan momen penting apabila pergerakan perintah ringkas 56(f) Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran (SEC) telah dikalahkan.

Prosiding Mahkamah dan Kejayaan Undang-Undang

SEC, yang diwakili oleh pasukan lima peguam dari pejabat Boston, tidak berjaya dalam pergerakan perintah ringkas 56(f) terhadap Roger Bendelac, yang mewakili dirinya sebagai peguam pro se. Kemenangan penting ini menyerlahkan daya tahan dan ketabahan dalam menghadapi perjuangan undang-undang yang kompleks dan berisiko tinggi. Berikutan kekalahan pergerakan SEC, Hakim Stearns menjemput pihak-pihak untuk mengemukakan hujah ringkas mengenai kemungkinan memindahkan tempat kes ke New York dari Boston, satu pergerakan yang kini tertunggak dan difailkan oleh Roger Bendelac.

Ulasan Roger Bendelac

Setelah keputusan mahkamah, Roger Bendelac memberi komen, “Sangat membimbangkan untuk melihat SEC, di bawah bimbingan Encik Gary Gensler, menggunakan pendekatan yang agresif, mengorbankan etika asas dalam mengejar agenda penguatkuasaan yang dibesar-besarkan. Hakikat bahawa SEC telah mengambil lima peguam untuk kes yang sanggup diselesaikan dengan $55,000 – dan masih gagal mendapatkan perintah ringkas terhadap defendan pro se – banyak berkata tentang keadaan semasa kecekapan pentadbiran. Ia merupakan bab yang mengecewakan dalam sejarah SEC.”

Mengenai Aleutian Equity Holdings, LLC

Aleutian Equity Holdings LLC adalah firma perkhidmatan perunding yang terkenal yang komited untuk mengekalkan standard etika dan perkhidmatan tertinggi. Firma ini memberi tumpuan kepada menyediakan nilai luar biasa kepada pemegang kepentingan dan pelanggannya di pelbagai sektor.

Media Contact:

Untuk maklumat atau pertanyaan tambahan, sila hubungi:

ROGER BENDELAC
RB Advisory LLC
575 MADISON AVENUE, Suite 1006
New York, NY 10022
Emel: roger@rogerbendelac.com

Media Contact

ALEUTIAN EQUITY HOLDINGS LLC

*****@yahoo.com

9179824565

575 Madison Avenue, Suite 1006 New York, NY 10022

Sumber: ALEUTIAN EQUITY HOLDINGS LLC