Air India Express Dedahkan Visi dan Pembeda Utama yang Membuka Jalan untuk Pelancaran Jenama yang Akan Datang

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 8 Sep 2023 ¬†–¬†Pilihan syarikat penerbangan popular India, Air India Express telah mendedahkan visi baharu untuk organisasi yang akan dibentuk dengan penggabungan dan integrasi dengan AIX Connect, kini beroperasi sebagai AirAsia India. Syarikat penerbangan itu juga memetakan laluan ke hadapan, membina ke atas tonggak utama yang sudah dicapai sebagai sebahagian daripada perjalanan transformasi 5 tahun kumpulan Air India yang sedang berjalan, Vihaan. AI.
Visi dan pembeda utama membina ke atas tujuan jenama yang dikongsi Air India dan Air India Express, ‘untuk mengubah institusi kebangsaan ke dalam inspirasi kebangsaan’. Aloke Singh, Pengarah Urusan, Air India Express dan AIX Connect, mengartikulasikan Visi syarikat penerbangan ‘untuk mengilhamkan kemungkinan baharu dan membuat hubungan bermakna dengan kemesraan yang tiada tandingan’ dalam dewan bandar kepada kakitangan kedua-dua syarikat penerbangan, menghuraikan fokus bidang integrasi, pertumbuhan, dan transformasi, titik belok yang syarikat penerbangan berada, dan aspirasi serta ambisi untuk pertumbuhan.
Bercakap tentang visi, pembeda dan laluan ke hadapan, Aloke Singh, Pengarah Urusan, Air India Express dan AIX Connect, berkata, “Visi kukuh kami merangkumi pembeda utama kami – membuat hubungan bermakna, menyampaikan pengalaman unik dan menyediakan nilai terbaik dalam kelas dengan kemesraan India. Ambisi kami akan menunggangi perluasan armada dan rangkaian kami yang besar, di pasaran domestik India serta rantau antarabangsa jarak dekat – Membebaskan sinergi dengan penggabungan dua entiti, dan integrasi rangkaian dengan Air India; Pertumbuhan dan perkembangan, untuk kehadiran pasaran yang bermakna serta kecekapan kos; dan Mencapai kecemerlangan dalam semua bidang, menjadi jenama pilihan untuk India baru yang penuh keyakinan.”
Pembeda menjelaskan model perniagaan dan janji jenama syarikat penerbangan dalam perjalanan ke pelancaran jenama Air India Express, dijangka akan diumumkan dalam tempoh beberapa bulan akan datang:

Hubungan Bermakna: Air India Express komited untuk memupuk “hubungan bermakna” yang melampaui sempadan, menyatukan orang, komuniti, dan budaya untuk mewakili semangat dan kepelbagaian India yang kaya. Matlamatnya adalah untuk menjadikan setiap perjalanan pengalaman perjalanan yang menyeronokkan dan berkesan.

Pengalaman Unik: Syarikat penerbangan berdedikasi untuk mengkurasi dan menyampaikan “pengalaman unik” yang dicampur dengan kemesraan India yang tiada tandingan, memanfaatkan teknologi untuk mewujudkan perjalanan lancar dan diperibadikan. Ini termasuk tawaran produk dan pengalaman perkhidmatan yang mencerminkan kemesraan hospitaliti India, digambarkan oleh Gourmair, jenama jamuan di dalam penerbangan syarikat penerbangan yang memenangi anugerah, disesuaikan untuk memenuhi pelbagai pilihan kuliner dengan pelbagai hidangan panas serantau dan sihat serta gigitan ringan.

Nilai Terbaik dalam Kelas: Air India Express teguh dalam mengejar “nilai terbaik dalam kelas”, yang melampaui kos dan asas perniagaan. Syarikat penerbangan komited untuk menawarkan perkhidmatan yang boleh disesuaikan dan relevan untuk setiap tetamu dan perjalanan, disesuaikan dengan pilihan dan keperluan mereka sambil mengekalkan kecekapan operasi yang konsisten dan boleh diharap.

Projek-projek khusus telah dikenal pasti untuk mencapai aspirasi ini, memberi tumpuan kepada meningkatkan pengalaman tetamu, mengoptimumkan rangkaian untuk dominasi pasaran, merampingkan operasi dengan pendekatan digital-dahulu, memupuk bakat dengan budaya inovatif dan pemenang, dan mewujudkan nilai untuk semua pemegang kepentingan melalui amalan mampan, pembuatan keputusan telus, dan tadbir urus bijaksana.
Awal tahun ini, AIX Connect dan Air India Express melancarkan laman web bersatu, airindiaexpress.com, membolehkan pengguna untuk menempah dan mengurus perkhidmatan dari kedua-dua syarikat penerbangan pada sektor domestik dan antarabangsa; pegangan media sosial bersama (airindiax) dan saluran sokongan; dan Sistem Perkhidmatan Penumpang Bersepadu. Kedua-dua syarikat penerbangan juga telah menyinergikan pelbagai perkhidmatan tambahan lain dan sub-jenama, termasuk jamuan di dalam penerbangan Gourmair, tempat duduk Utama Xpress, dan perkhidmatan keutamaan Xpress Ahead. Syarikat penerbangan baru-baru ini juga mengumumkan penyelarasan gred, pampasan, dan manfaat baharu dengan Air India, membolehkan struktur kesatuan dan merampingkan laluan kerjaya di seluruh kumpulan Air India.
Media ContactInfluence PR Commsinfluenceprcomms@gmail.comSumber: Air India Express