AgriEID Melancarkan Kemas Kini kepada Pembaca Tag NLIS Pintar Terlaris: Revolusi Pengurusan Data Ternakan

Pembaca Tag NLIS

AgriEID, peneraju utama dalam teknologi pengurusan ternakan, melancarkan Pembaca Tag NLIS generasi seterusnya yang pintar, dilengkapi keupayaan perisian yang dipertingkat dan penambahbaikan perkakasan utama, menetapkan penanda aras baharu dalam pengumpulan data ternakan.

Sydney, New South Wales 2 Sep 2023  –  AgriEID, diiktiraf sebagai pemimpin hadapan dalam pengurusan ternakan dan pembekal utama Pembaca Tag NLIS Australia, dengan bangganya memperkenalkan Heavy Duty Intelligent Stick Pembaca Tag NLIS terbaharunya. Peranti canggih ini meningkatkan status AgriEID sebagai pakar terkemuka dalam Pembacaan Tag NLIS, menggunakan teknologi perintis untuk memberdayakan dan memajukan petani berskala kecil hingga sederhana.

Dikenali kerana pencarian inovasi yang tidak kenal penat lelah, AgriEID menyampaikan perpaduan sempurna perkakasan yang direka cemerlang dan perisian canggih, mencerminkan keberkesanan sinonim dengan gergasi teknologi terkemuka seperti Apple Inc. Peranti naik taraf ini mengukuhkan kedudukan AgriEID sebagai pengeluar Pembaca Tag NLIS terkemuka Australia, mewujudkan penanda aras novel dalam responsif, mesra pengguna, dan kos efektif.

Heavy Duty Intelligent Pembaca Tag NLIS membawa makna komitmen AgriEID yang tidak berbelah bagi untuk meningkatkan potensi petani berskala kecil dan sederhana. Diletakkan sebagai pengganggu industri, peranti ini mengubah pengurusan ternakan dengan menggabungkan ketepatan, kecekapan, dan kebolehpercayaan tanpa tandingan ke dalam satu penyelesaian pembacaan tag telinga NLIS menyeluruh.

Dikuasakan oleh perkakasan yang direka cemerlang, Pembaca Stik Pintar NLIS memastikan imbasan tag NLIS yang pantas dan tepat, menyederhanakan pengawasan ternakan sambil memastikan pematuhan ketat kepada piawaian peraturan kebangsaan.

Menemani perkakasan terkini ini ialah platform perisian pengurusan ternakan generasi seterusnya AgriEID, secara ketara meningkatkan halaju pemprosesan data ternakan.

Ciri menonjol perisian ini ialah kemampuannya untuk segera mengekstrak profil haiwan terperinci, merangkumi berat, rekod kesihatan, butiran kelahiran, keturunan dokumentasi, dan imej, apabila tag EID seekor haiwan dikesan oleh Pembaca Tag NLIS Pintar. Gabungan Bluetooth ini memperkuat tempo operasi dan kemudahan, meletakkan peranti sebagai roda gigi penting dalam paradigma pengurusan ternakan kontemporari.

Heavy Duty Intelligent NLIS Tag Reader memanifestasikan dedikasi AgriEID terhadap inovasi berterusan, mempersembahkan visi mereka untuk memberdayakan komuniti petani ternakan. Peranti ini merangkumi lompatan monumental dalam teknologi pengurusan ternakan, bercita-cita untuk menetapkan paradigma industri baharu dengan menyampaikan ketepatan, operasi yang dilancarkan, dan kebolehpercayaan tanpa banding dalam satu pakej kohesif.

Menggabungkan matriks perkakasan yang dirangka dengan teliti, Pembaca Stik Pintar NLIS memenuhi tuntutan ketat pengenalan ternakan, memastikan imbasan tag NLIS yang pantas dan tepat, dengan itu memudahkan pengurusan ternakan yang cekap dan memastikan penjajaran peraturan.

Menemani perkakasan terkini ini ialah ulasan perisian AgriEID terbaharu, secara besar-besaran meningkatkan kelajuan pencatatan data ternakan, dengan itu mendefinisikan semula kemudahan dalam pengurusan ternakan. Dengan keupayaan untuk menangkap metrik ternakan secara individu dan kolektif, ia menawarkan pandangan menyeluruh tentang kesihatan dan produktiviti kawanan.

Atribut penting pembaca Stik Pintar NLIS ini ialah gabungan Bluetooth yang sempurna dengan pakej ladang digital AgriEID yang komprehensif. Apabila mengesan tag EID haiwan, Stik Pintar serta-merta memaparkan profil ternakan yang komprehensif pada mana-mana peranti yang disambungkan.

Tambahan pula, perisian ini secara autonomi mengira purata pertambahan berat harian haiwan, memberi petani wawasan yang sangat bernilai. Data terperinci dan capaian maklumat yang pantas ini melengkapkan petani untuk membuat keputusan yang dimaklumkan dengan segera, memperkuat prestasi kawanan dan, seterusnya, meningkatkan keuntungan ladang.

CEO AgriEID berkata, “Pembaca Stik Pintar Kekuatan Berat baharu kami lebih daripada sekadar alat — ia melambangkan evolusi dalam pengurusan ternakan. Peranti canggih ini menjadikan analitik data prestasi boleh diakses kepada setiap petani, meningkatkan kecekapan dan output, sambil memastikan pematuhan terhadap arahan ternakan kebangsaan.”

Dengan gabungan perkakasan canggih dan perisian pintar yang lancar, Pembaca Stik Pintar Kekuatan Berat menandakan peralihan penting ke arah pengurusan ternakan berpusat data. Ia berdiri sebagai tambahan yang sangat bernilai kepada sektor pertanian, bukan sahaja meningkatkan produktiviti tetapi juga membantu petani dalam peruntukan sumber strategik.

“Pemahaman kami tentang intipati kelajuan, inovasi, dan aksesibiliti untuk masa depan pertanian kekal tidak berbelah bagi,” tambah CEO AgriEID. “Resolusi kami kekal kukuh: untuk menyampaikan penyelesaian tanpa tandingan, mampu milik yang memangkin transformasi sejati.”

Pelancaran Pembaca Stik Pintar Kekuatan Berat baharu menandakan lebih daripada sekadar pelancaran produk — ia mewakili peralihan seismik dalam pengurusan ternakan. Dengan penyelesaian canggih ini, AgriEID kekal di barisan hadapan industri, menyediakan petani dengan alat dan teknologi yang diperlukan untuk memenuhi tuntutan pertanian moden.

Peranti canggih ini melambangkan misi AgriEID — menjembatani teknologi terkini dengan pertanian seharian. Petani berskala kecil hingga sederhana kini boleh mengakses keupayaan kecekapan dan pengurusan data yang sebelum ini hanya terhad kepada usaha berskala besar. Lompatan teknologi ini melambangkan lanskap pertanian yang sedang berubah, menggariskan keperluan untuk berkembang dalam sektor berorientasikan digital.

Ditetapkan untuk mendefinisikan semula paradigma pengurusan kawanan, Pembaca Stik Pintar Kekuatan Berat menawarkan penyelesaian yang pantas, tepat, dan adaptif. Ia menggambarkan semangat inovasi AgriEID dan komitmen yang tidak berbelah bagi untuk menawarkan alat pragmatik, tangguh, dan boleh dipercayai yang memberdayakan petani untuk memperhalus operasi mereka, memperkuat pulangan mereka, dan membayangkan masa depan yang mampan.

Untuk butiran lanjut mengenai Heavy Duty Intelligent Pembaca Tag NLIS AgriEID, Tag NLIS dan perisian yang menyertainya, atau penyelesaian lain, sila layari www.AgriEID.com.au (Australia), www.AgriEID.co.nz (New Zealand), www.AgriEID.co.uk (United Kingdom) dan www.AgriEID.com (Amerika Syarikat)

Perisian Pengurusan TernakanPerisian Pengurusan Lembu

Kontak Media

AgriEID

info@agrieid.com

+612 8001 6271

http://www.agrieid.com.au

Sumber :AgriEID