Acadecraft Lancar Penyelesaian Pembelajaran Baharu yang Menarik, Interaktif, dan Berkesan

Sheridan, Wyoming 17 Sep 2023 – Acadecraft, penyedia penyelesaian pembelajaran e inovatif yang terkemuka, dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran platform penyelesaian pembelajaran e yang mampu milik. Platform ini direka untuk membantu organisasi mengubah cara mereka melatih, membangunkan, dan meningkatkan kemahiran pekerja mereka. Mereka teruja untuk memperkenalkan perkhidmatan penyelesaian pembelajaran e disesuaikan yang meningkatkan keberkesanan kempen pembelajaran dan pembangunan mana-mana organisasi.

Pandemi global telah mengganggu kaedah pembelajaran dan pembangunan tradisional, mendorong syarikat-syarikat untuk menerima pakai penyelesaian digital. Pembelajaran e telah muncul sebagai cara yang berkesan kos dan cekap untuk menyediakan program latihan, terutama dalam sektor korporat. Program latihan dalam talian telah menggantikan pengetahuan bilik darjah berasaskan Tradisional yang membolehkan pekerja belajar mengikut kadar mereka sendiri.

Platform pembelajaran korporat oleh Acadecraft menawarkan pelbagai kursus disesuaikan yang direka oleh pakar untuk memenuhi keperluan spesifik pelbagai industri. Platform yang menarik, interaktif, dan mesra pengguna ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang menyerap, memudahkan pekerja memperoleh kemahiran dan pengetahuan baru.

Platform ini menggunakan teknologi terkini, seperti kecerdasan buatan, realiti maya, dan pembelajaran adaptif, untuk mewujudkan pengalaman pembelajaran diperibadikan. Platform ini juga menawarkan ciri-ciri seperti penilaian, pensijilan, dan pemantauan kemajuan yang membantu majikan memantau dan mengukur keberkesanan program latihan mereka.

Platform pembelajaran enya direka untuk membantu sektor korporat mengikuti tuntutan tempat kerja moden yang sentiasa berubah. Kami percaya platform komprehensif kami akan membantu organisasi meningkatkan produktiviti pekerja, mengurangkan kos, dan mengekalkan bakat terbaik. Platform ini tersedia untuk syarikat semua saiz dan boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan mereka. Dengan ini, Acadecraft bertujuan untuk menyokong syarikat dalam objektif pembelajaran dan pembangunan mereka, memberi kuasa kepada pekerja untuk mencapai potensi penuh mereka.

Mengenai Acadecraft

Acadecraft, penyedia pembangunan kandungan terkemuka DAN penyelesaian pembelajaran e syarikat. Teknologi inovatif dalam perkhidmatan pembangunan kandungan telah merevolusikan teknologi pendidikan, memudahkan pelajar mendapatkan pengalaman pembelajaran disesuaikan. Hasilnya, institusi pendidikan telah mengakui peningkatan keperluan untuk penyelesaian pembelajaran diperibadikan dan beralih kepada teknologi terkini untuk menawarkan aktiviti dan kandungan yang sesuai dengan keperluan individu setiap pelajar.

Media Contact

Acadecraft

info@acadecraft.com

7000530247

30 N Gould St Ste R, Sheridan, WY, 82801

https://www.acadecraft.com/

Sumber :Acadecraft